Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2010

απο το athensville
[diplarios_angel.jpg]

Παραμένουμε στην ίδια γειτονιά, μικρή κατηφορίτσα στην Πλατεία Θεάτρου. Στο κτίριο της Διπλαρείου Σχολής πρόκειται να στεγαστεί το 2011 η Νομαρχία Αθηνών σύμφωνα με χθεσινές δηλώσεις του επικεφαλής της. Το κτίριο βρίσκεται σε καλή κατάσταση μα ένας χρόνος χρειάζεται για μερεμέτια και διαμόρφωση. Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο είναι η επισκεψιμότητα της περιοχής θα ανέβει κατά 800.000 άτομα τον χρόνο! Μιλάμε για νέα δεδομένα, μια ζωντανή γειτονιά με νέα καφέ, καταστήματα εμπορίου και υπηρεσιών. Όχι κάτουρα, όχι πρεζόνια, όχι κουβέρτες στα πεζοδρόμια, κοσμάκης κανονικός ν' ανεβοκατεβαίνει!
Είπε κι άλλα πολλά κι ολόσωστα για το γύρω κομμάτι της πόλης που υποφέρει ο κ. Σγουρός σε ραδιοφωνική συνέντευξη του στον ΣΚΑΪ. Μια χαρά τα λέει πάντως κι αν είναι το ΠΑΣΟΚ να καταλήξει σε κομματική υποψηφιότητα ας τον επιλέξει για υποψήφιο Δήμαρχο, είναι κινητικός και έχει εντοπίσει τα προβλήματα στη ρίζα τους.
• ΥΓ: η φαντασίωση μου, αν αφορά κανέναν: να πεζοδρομηθεί όλη η πλατεία ως τη Βαρβάκειο και να βάλουμε στο κέντρο της ένα συντριβάνι, ωραίο ιταλιάνικο! Σκηνικό ε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: