Πέμπτη, 6 Μαΐου 2010

"Υπομονή Ελληνες!"

απο το troktiko 5-5-2010"Ρε παιδιά λίγη ψυχραιμία, ήδη η κυβέρνηση διακομματικά έχει ξεκινήσει εξεταστικές κ ψάχνει ενόχους..
Σταματήστε λίγο την κλάψα να δούμε τι θα γίνει..
Όλοι έχουμε φταίξει, άλλος λιγότερο Κ άλλος περισσότερο .. ο ωχαδερφισμος σας μας εχει φερει μεχρι εδώ!!
Ξέρουμε κ αυτούς που τρέξανε πριν μερικα χρονια να βγουν νωρίτερα σε σύνταξη για να γλυτώσουν από τον... ασφαλιστικό νόμο της Πετραλιά.. Όλα για το συμφέρον σας όλα..
Όλοι είναι συνένοχοι στην τρέλα και στην ασυδοσία .. και εσείς όλοι που κάνατε ομερτά ο καθένας προς το συμφέρον του.. ξαφνικά ξυπνήσατε..
Όλοι λέγαμε ότι το κράτος χρειάζεται ξήλωμα και χτίσιμο από την αρχή..!!
Ο,τι διέλυσαν τα Πασοκια και κυρίως η Ν.Δ, προσπαθούν να τα περισώσουν τώρα η Ευρωπαίοι.. και αυτή η κυβέρνηση που άλλα πίστευε κ άλλα βρήκε.. και ολοι βλεπουμε ότι κανει ότι μπορει..
Καντε υπομονη και σταματήστε την κλαψα να δουμε τι θα γινει και επιτέλους σταματήστε να εισαστε παρτάκιδες!!! Το προβλημα δεν είναι μονο στην Ελλαδα.. θα δειτε σε λιγο τι εχει να παθει η Ισπανια και η πορτογαλία..
Μεσα στην ατυχια μας ειμαστε τυχεροί γιατι πρώτοι μπήκαμε και πρωτοι θα βγουμε από αυτή την κρίση αλίμονο στην Ιταλία που σε μερικα χρονια θα είναι η χωρα που θα ζει πιο εντονα την κρίση στην Ευρώπη!"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: