Παρασκευή, 9 Ιουλίου 2010

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΣΙΝΕΜΑ.....ΗΔΗ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

απο το ered
...τι να πρωτοθαυμάσει κανείς ; τον προγραμματισμό, την βούληση, την πραγματοποίηση των στόχων...η την ΑΠΟΘΕΩΣΗ της πολιτικής ΘΑ ΤΑ ΕΙΦΑΓΟΥΜΕΝ ΟΥΛΑ ;Nέες περιπέτειες για τον όμιλο Χαραγκιώνη
Στεφανία Σούκη
07-07-2010, 07:25
Μετά το δήμο Πειραιά και το ακίνητο της ΧΡΩΠΕΙ, σε νέες περιπέτειες αυτή τη φορά με το δήμο Κηφισιάς, μπαίνει ο όμιλος Χαραγκιώνη για το ακίνητο του κινηματογράφου Μπομπονιέρα, το οποίο σκοπεύει να αναπλάσει, δημιουργώντας και εμπορικά καταστήματα.

Ο δήμος Κηφισιάς (σ.σ. εν όψει και των δημοτικών εκλογών) δηλώνει αποφασισμένος να απαλλοτριώσει το ακίνητο, κίνηση την οποία βέβαια δεν έκανε, παρά τις δεσμεύσεις του για το αντίθετο, στο παρελθόν, ούτε όταν το 2007 το φιλέτο της ''Μπομπονιέρας'' αγοράσθηκε από ομάδα επενδυτών με επικεφαλής το γνωστό όμιλο.

Τώρα, σε επιστολή προς το δήμο Κηφισιάς, την οποία συνυπογράφουν για τις συνιδιοκτήτριες εταιρίες οι κ.κ. Θ. Χαραγκιώνης, Ν. Κούτρας και Γ. Περρωτής, επισημαίνεται ότι «η θέση του Δήµου Κηφισιάς περί αγοράς του κινηµατογράφου, είναι µια θέση η οποία θα µπορούσε να µας βρει σύµφωνους εφόσον συµφωνηθεί το τίµηµα και πραγµατοποιηθεί η συναλλαγή εντός ευλόγου χρόνου (...) χωρίς στασιμότητα και καθυστερήσεις, οι οποίες αφ' ενός µας επιβαρύνουν καθηµερινά, αφ' ετέρου στερούν από τους δηµότες την χρήση του περιβάλλοντος χώρου του κινηµατογράφου».

Στόχος των νέων ιδιοκτητών, όπως αναφέρεται στην επιστολή, είναι η δηµιουργία ενός νέου χώρου πολλαπλών χρήσεων που θα µπορεί να λειτουργεί καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, με την αναβάθµιση της λειτουργίας του θερινού κινηµατογράφου και τη μετατροπή του σε κέντρο πολιτισµού, ψυχαγωγίας και εµπορίου.

2 σχόλια:

ΙωάννηςΚ (πρώην ioannisk) είπε...

Δεν είμαι οπαδός των θερινών κινηματογράφων αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση είμαι ενάντια μιας και οι πόλεις μας πρέπει να έχουν χώρους με πράσινο.

ΙωάννηςΚ (πρώην ioannisk) είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.